Unfortunately Close-Up Båten in October has been cancelled. It’s sad news and we were really looking forward to play this cruise. Hopefully we will play some shows in Sweden soon.

Here is the message from Close-up (swe):
“Oktoberbåten är inställd!

Konserthöstens digra utbud med bland andra Sleep, Electric Wizard, SunnO))), Scandinavian Deathfest, Nordfest, Huskvarna Metal Festival, Cult Of Luna, etc, var oss övermäktigt. Med endast 110 sålda biljetter – i kombination med att vår headliner Eyehategod ställer in alla sina Europadatum efter den 20 oktober – måste vi tyvärr lägga ner höstens båt. Vi är outsägligt ledsna för detta och ber alla artister och kryssningsresenärer ödmjukast om ursäkt. Vi är medvetna om att ni tagit ledigt från jobb och lagt ner en massa tid och energi, men vi är hela 700 (!) biljetter ifrån break even och en sådan gigantisk förlust skulle vi aldrig klara av. Vi heter tyvärr inte Live Nation.

Köpta biljetter återlöses hos Tallink Silja på telefon 08-666 33 33 eller via e-mail: info.sweden@tallinksilja.com. Återbetalning kan bara göras till den person som bokat/betalat resan. Det går också bra att byta biljett mot nästa kryssning, som tilldrar sig den 28–29 maj 2020 och har band som Asta Kask, Mimikry, No Fun At All, De Lyckliga Kompisarna, Allvaret, Gamla Pengar, Hyrda Knektar, Kardborrebandet, Massgrav, Sir Reg, Smisk, Sju Svåra År, Twin Pigs, Vet Hut och Vidro i laguppställningen.

Ord kan inte beskriva hur tråkigt detta känns för oss.”